کاربرد NFC در ساعت های هوشمند
مدت نسبتا زیادی است که پای تکنولوژی و کاربرد NFC به صنعت گجت های هوشمند باز شده. در گذشته از این روش برای انتقال فایل هایی با حجم کم استفاده می شد. با روی کار آمدن روش های سریع تر انتقال داده، NFC کمتر برای این منظور مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال کارایی های دیگری برای این تکنولوژی ارتباطی پیدا شده است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
NFC در حقیقت روشی برای انتقال داده از طریق امواج رادیویی است. ساعت های هوشمند با رابط NFC، دارای تراشه ای اختصاصی هستند که می تواند امواج NFC را دریافت و اطلاعات آن را تعبیر کند. NFC با اینکه روشی بیسیم (وایرلس) برای انتقال داده محسوب می شود، تنها در فواصل اندک کارایی دارد. برد انتقال با ان اف سی، از چند سانتی متر تجاوز نمی کند.
مزایای استفاده از رابط NFC
با روی کار آمدن روش های سریع تر برای انتقال داده که برد طولانی تری هم دارند، برخی تصور می کردند که NFC به زودی از دور خارج می شود. با این حال لازم به ذکر است که NFC روشی بسیار کم مصرف است. همین موضوع باعث شده تا کارایی های جدیدتری برای آن پیدا شود. برای مثال می توان از گجت هایی که تکنولوژی NFC را پشتیبانی می کنند، جهت پرداخت های مالی در دستگاه های پوز مجهز به تراشه NFC استفاده کرد. در نتیجه اگر ساعت هوشمند با رابط NFC دارید، به راحتی می توانید با گرفتن مچ دست در مقابل دستگاه پرداخت، عملیات مالی مورد نظر خود را انجام دهید.
به طور کلی رابط NFC می تواند جهت انتقال فایل های صوتی و تصویری بین گجت های هوشمند، جهت انتقال فایل به دستگاه پرینتر برای افزایش سرعت عمل در پرینت گرفتن، برای انجام عملیات هایی که با کارت های هوشمند صورت میگیرند (مانند دریافت غذای سلف، بلیط مترو و اتوبوس) و مصارفی از این قبیل مورد استفاده قرار گیرد. کاربرد جالب توجه دیگر تراشه NFC در ساعت هوشمند، مربوط به شارژ کردن باتری است. با توجه به کاربرد های گسترده این راه ارتباطی، مجهز بودن به رابط NFC برای ساعت های هوشمند، نوعی امتیاز به شمار می رود.
برای خرید جدیدترین ساعت های هوشمند، به بخش فروشگاه سایت مراجعه کنید.