تراشه اگزینوس چیست؟
در میان تراشه های به کار رفته در انواع ساعت های هوشمند، سامسونگ واچ ها دارای تراشه اگزینوس هستند. تراشه یک ساعت هوشمند تاثیر مستقیم روی عملکرد آن دارد. وقتی یک دستگاه دیجیتال آهسته کار میکند یا موقع کار کردن دچار هنگ و لگ زیاد می شود، نشان از این است که تراشه با کیفیتی در آن به کار نرفته.
در گذشته سامسونگ در گوشی های موبایل خود از تراشه های شرکت کوالکام (Qualcomm که در فارسی گاهی کالکوم هم نوشته می شود) استفاده می کرد. اما چندی است که خود این شرکت اقدام به تولید تراشه های انحصاری اگزینوس کرده و سعی دارد کیفیت محصولات خود را به کوالکام رسانده و حتی از آن هم جلو بزند. در سخن، افراد زیادی هستند که ادعا دارند تراشه های اگزینوس توانسته اند در برخی موارد حتی از اسنپ دراگون های مشابه پیشی بگیرند. اما عده ای نیز مخالف این موضوع اند. در عمل آنچه که مشخص است این است که سامسونگ در هر سری از محصولات جدید خود، چه در ساعت های هوشمند و چه در گوشی موبایل، سعی در بهبود عملکرد تراشه های تازه کار خود دارد.
انواع تراشه اگزینوس
تراشه های اگزینوس به عملکرد سریع و کم مصرف معروف هستند و کاربری لذت بخشی در اسمارت واچ های سامسونگ رقم زده اند. تراشه اگزینوس اسمارت واچ سامسونگ، با هدف ارائه قابلیت صفحه همیشه روشن (Alway On) در این ساعت ها، مصرف بسیار پایینی دارد. این ویژگی سبب میشود که این ساعت هوشمند بتواند مدت زمان طولانی تری بدون نیاز به شارژ مجدد کار کند.
تراشه های اگزینوس به کار رفته در مدل های مختلف اسمارت واچ های سامسونگ به این قرارند.
اسمارت واچ های مجهز به Exynos W920:
- Galaxy Watch4
- Galaxy Watch4 Classic
اسمارت واچ های مجهز به Exynos 9110:
- Galaxy Watch3
- Galaxy Watch Active2
- Galaxy Watch Active
اسمارت واچ های مجهز به Exynos 7 Dual:
- Naver Labs AKI
- Samsung Gear Sport
- Samsung Gear S3 Frontier
- Samsung Gear S3 Classic
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.